fb
Skip links

Uniune, echilibru, armonie

Incepe fiecare sesiune de yoga cu zâmbetul pe buze

Sunt aici să te îndrum, să te ghidez.

Începe practica acum!

Yoga Online & în Studio

Iubesc să predau.
Cum sunt clasele de yoga?

Îmi doresc să aduc bucuria în sufletul fiecărui client, să creez din fiecare sesiune o experiență nouă din care fiecare să învețe cât mai multe despre persoana sa.

Deși la început poate părea mai greu să îți creezi o rutină de antrenamente, sesiuni de yoga, cu timpul te vei bucura de efectele acestor practici lăsând astfel la o parte orice barieră. Găsim împreună tehnicile și soluții care te vor ajuta să îți creezi rutina ideală pentru nevoile tale.

Elementele care stau la baza claselor de yoga

Îmi place să creez, așa că fiecare sesiune este unica. Deși putem avea aceiași tematică, scenogarfia este alta.

georgiana buta instructor yoga

Posturile de yoga – Asanas

Respirația – Pranayama

Meditația – Prezență și conștientizare

Setează fundația pentru o practică de lungă durată.

Beneficiile Practicării Yoga

beneficiile practicarii yoga

Îmbunătățirea posturii

Creșterea flexibilității

Reducerea stresului

Îmbunătățirea respirației

Tonifierea musculaturii

Scăderea în greutate

Îmbunătățirea performanței atletice

Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare

Îmbunătățirea somnului

Înscrie-te acum!
În stilul tău

Alege tipul de Yoga care ți se potrivește

Relaxantă și ușoară sau dinamică și solicitantă?

HATHA YOGA 

Hatha Yoga este un sistem vechi care include practicarea asanelor, posturilor de yoga și a exercițiilor de respirație, pranayama care ajută la aducerea liniștii în minte și corp, pregătind corpul pentru practici spirituale mai profunde precum meditația.

Este un stil de yoga blând, lent, excelent pentru începători sau pentru studenții care preferă un stil mai static deoarece posturile sunt menținute timp de mai multe respirații.

YOGA PENTRU SPATE & ÎMBUNĂTAȚIREA POSTURII

Clasa este special creată cu ajutorul posturilor de yoga ce au ca beneficii principale flexibilizarea coloanei și întărirea mușchilor ce o susțin. Posturile te vor ajuta să deschizi zona pieptului și a umerilor lăsând corpul să se bucure de o postura corectă. Se spune că vârstă noastră este dată de flexibilitatea coloanei noastre.

hatha yoga yoga spate
vinyasa yoga power yoga

VINYASA YOGA

Este un stil de yoga care leagă fiecare mișcare, postură cu câte o respirație. Astfel se crează o coregrafie, un flux continuu de mișcări în care instrumentul cheie este respirația.

Traducerea literală a cuvântului sanscrit ” vinyasa” este ” a plasa într-un anumit fel”. Se referă la o anumită secvență de poziții care sunt executate într-o anumită ordine.

POWER YOGA

Power Yoga este un stil de yoga inspirat din tradiția Ashtanga, stil care presupune construirea unei fundații puternice pentru a ajuta la menținerea alinierii corecte, pentru a te bucura de beneficiile complete ale acestui tip de practică.

Posturile pot fi legate între ele ca o coregrafie în care respirația este instrumentul cheie care ne oferă încredere și stabilitate pentru a face tranzițiile accesibile și nu în ultimul rând pentru a intra într-o stare de meditație dinamică și pentru a ne bucura de prezent. Folosind progresii și regresii pentru posturi, clasa este accesibilă la orice nivel de practică. La sfârșitul clasei, relaxarea finalizează practica.

YOGA NIDRA

Yoga nidra sau somnul yoghin este o stare de conștiință între trezire și somn, ca etapa „de a dormi”, indusă de obicei de o meditație ghidată. Există dovezi că yoga nidra ajută la ameliorarea stresului.

MEDITAȚE & PRANAYAMA

La fiecare clasa ai ocazia să te bucuri de meditații ghidate în funcție de tematica clasei și de tehnici de respirație ce au ca scop să te aducă cu atenția în prezent, să te observi, să liniștești mintea agitată și să calmezi sistemul nervos.

Începe practica acum!
meditatie

PRENATAL YOGA

Un tip de yoga dedicat femeilor care se pregătesc pentru naștere.

Afă mai multe detalii

POSTNATAL YOGA

Yoga pentru restaurarea condiției fizice a proaspetelor mămici.

Afă mai multe detalii

Cum te pot ajuta în funcție
de nivelul tău de practică

Indiferent de nivelul la care ești în acest moment te pot ajuta să descoperi și mai multe din acesta vastă și complexă practică.

Experiența de instructor la clase dar și în cadrul cursurilor Teacher Training Course, mi-a arătat că fiecare dintre noi învățăm continuu și procesul de învățare nu se oprește niciodată.

Începători

Fiecare postură este explicată astfel încât să îți poți crea o fundație stabilă.

Vei învață tehnici de respirație simple care să te ajute să rămâi prezent și să te bucuri de o practică cât mai conștientă.

Poți învața care este aliniamenul corect pentru a putea duce în timp practica la orice nivel îți propui și să lucrezi în siguranță.

Clasa este structurată astfel încât să rămâi conectat cu tine pe tot parcursul practicii, să te bucuri de fiecare moment al practicii și la final să lași momentul de relaxare, savasana să îți bucure fiecare celulă a corpului, să lase mintea calmă și să observi ce înseamnă acea stare de prezență.

Intermediari

Poți învață care este aliniamenul corect pentru a putea duce în timp practica la orice nivel îți propui și să lucrezi în siguranță.

Descoperi posturi, asane noi pe care le vom introduce în flowuri, secvențe,  creând astfel o coregrafie.

Poți învață tehnici noi de respirație pe care le vom introduce în timpul practicii.

Avansați

Descoperi posturi, asane noi pe care le vom introduce în flowuri, secvențe creând astfel o coregrafie.

Poți  învăța să lucrezi singur și  în siguranță pe o anumite tematică, să îți creezi o rutină care te va ajuta să îți duci la un alt nivel practica.

Primești sfaturi, tips & tricks cu privire la ce îți dorești să introduci nou în practica ta sau să îmbunătățești.

Poți propune subiecte noi pe care ți-ai dori să lucrăm la clasa.

Inscrie-te acum
Tipuri de Clase Yoga

Alege stilul de practică care rezonează cu tine în acest moment

Individual, în grup sau cu echipa ta?

calsa privata yoga functional training
clasa de grup yoga functional training
clasa corporate yoga functional training

Hai să atingem obiectivele tale de bunăstare

împreună

Începe practica acum