fb
Skip links

Bine te-am găsit!

Bucură-te de prezent.

Ascultă-ți vocea interioară.

Sunt aici să te îndrum, să te ghidez.

Începe practica acum!

Despre

Începuturi

Mi-am început cariera în industria asigurărilor, fiind implicată în diferite proiecte timp de 7 ani. În această perioadă am avut șansa să lucrez alături de oameni care își iubeau meseria și de la care am învățat cât de important este să îți urmezi pasiunea.

Iubesc Stilul de Viață Activ

Am fost în permanență în căutarea unui stil de viață echilibrat, activ, de care să mă bucur din plin. M-am bucurat ani de zile, ca și client, de antrenamentele fizice, experință care m-a ajutat să descopăr pe pielea mea beneficiile fiecărui tip de training – ce mă atrăgea și ce nu mă încânta atât de mult, și cel mai important, de ce.

Toate aceste lucruri am putut să le folosesc în momentul în care am luat decizia să mă dedic domeniului wellness, să fiu aproape de toți cei care își doresc un stil de viață sănătos, să creez diferite programe ce îmbină armonios toate stilurile de mișcare.

Din punctul meu de vedere, nu există antrenamente bune sau rele, există doar tipuri de antrenamente care ne fac bine la un moment dat. Asta, pentru că totul se schimbă. Corpul și mintea noastră au nevoie să fie surprinse din când în când cu antrenamente noi, creative, care să ne aducă bucurie.

Iubesc să creez cu fiecare sesiune, antrenament, o experiență nouă, din care fiecare să învețe cât mai multe despre corpul și mintea sa.

georgiana buta yoga

Eu & Yoga

Am descoperit Yoga acum 4 ani. A fost un tip de practică cu totul inedită pentru mine. Până atunci, fiind o persoană energică, dinamică, antrenamentele mele zilnice constau în Body Combat, Body Pump, Running, etc. În curând mi-am dat seama că yoga a fost, de fapt, exact ceea ce aveam nevoie pentru a crea echilibrul perfect în antrenamente și în viața de zi cu zi.

 

 

Instructor Yoga

Am ales să aprofundez această practică și am obținut certificarea de instructor 200H Yoga Alliance la Școala Fitness Scandinavia.

Prin yoga am invatat să trăiesc într-un mod care este aprope de inima mea, cat mai conștient și creativ. Am descoperit, de asemenea, că îmi place să predau și să împărtășesc cunoștințele oamenilor curioși ca mine, pentru ca împreună să creștem această comunitate frumoasă.

Stilul meu de predare este creativ. Îmi place să îi încurajez pe studenți să încerce lucruri noi, să îi fac curioși, să îi ajut să descopere cat mai multe despre practica lor. Cred că secretul longevității, atunci când practici yoga ca stil de viață, este să construiești o bază puternică, astfel încât să poți progresa și extinde în mod constant practica cu forme noi, provocatoare.

despre mine georgiana buta yoga

Yoga Master Trainer

Din 2020 fac parte din echipa de instructori formatori (master trainers) ai Școlii Fitness Scandinavia București, lucru care mă motivează să învăț permanent pentru a putea împărtăși cât mai multe lucruri noi și interesante studenților care își doresc să urmeze această călătorie în lumea practicii yoga.

georgiana buta yoga master trainer

Hai să atingem obiectivele tale de bunăstare

împreună

Functional Training
Yoga
Nutriție Personalizată
Programe Corporate

Bucură-te de prezent, ascultă-ți vocea interioară și, nu în ultimul rând, trăiește într-un mod creativ și vesel. Și nu uita să zâmbești. Este cel mai bun medicament pe care ți-l poți oferi ție și acestei lumi frumoase din jurul tău.

Georgiana Buta
Instructor Wellness

  Metode de contact

  Georgiana Buta

  Lasă-mi un mesaj în formularul alăturat sau contactează-mă:

  Telefon        0746 837 797


  Email            contact@georgianabuta.ro

  Program antrenamente