fb
Skip links

Energia ta este sursa ta de putere

Setează fundația pentru o practică de lungă durată

Sunt aici să te îndrum, să te ghidez.

Începe practica acum!

Activități

Începe călătoria către un stil de viață echilibrat, sănătos, potrivit nevoilor tale

Timpul pe care îl petreci cu tine este cel mai prețios cadou pe care ți-l poți oferi. Dacă dorești să îți îmbunătățești starea fizică, mentală și emoțională, să te concentrezi mai mult pe tine și pe bunăstarea ta, sunt aici să te ajut.

Ai încredere în procesul personal de dezvoltare, în propriul ritm. Ai încredere că toate evenimentele din viața ta au loc la timpul potrivit – lucrurile se întâmplă în momentele în care nu te aștepți.

Te invit să găsim împreună tehnicile și soluțiile care te vor ajuta să îți creezi rutina ideală și care îți vor aduce echilibru și o stare de bine.

Energie. Transformare.

Sănătate. Mișcare. Respirație.

Functional Training

Un tip de antrenament în care folosești greutatea corpului cu ajutorul exercițiilor inspirate din activitatea zilnică.

Scopul antrenamnetului funcțional este de a-ți crește forța, de a-ți menține agitilitatea și flexibilitatea, de a-ți crește viteza de reacție și de a-ți menține mobilitatea la cote ridicate.

Află mai multe
Program antrenamente
practica yoga

Ședințe Yoga – în Studio & Online

Fiecare sesiune este creată astfel încât să descoperi cât mai mult din acesta practică și să înțelegi cum te poate ajuta pe termen lung, care sunt efectele concrete asupra corpului și minții tale.

Yoga pentru toată lumea: Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nindra, Prenatal Yoga, Postnatal Yoga, meditație, yoga pentru dureri de spate și corectarea posturii; yoga pentru începători, yoga pentru intermediari, yoga pentru avansați.

Află mai multe
Program clase yoga

Nutriție Personalizată

Planuri nutriționale personalizate ușor de implementat, realizate pentru tine în funcție de particularitățile alimentare individuale și obiectivele pe care dorești să le atingi.

Nutriția personalizată poate fi completată de antrenamentele fizice care, împreună, te vor ajuta să adopți un mod de viață mai sănătos și echilibrat.

Află mai multe
Solicită o ofertă
nutritie personalizata
activitate corporate yoga

Programe Corporate

Lucrând în mediul corporate mai bine de 7 ani am înțeles cât de important este să găsești acel echilibru interior atât la locul de muncă cât și în viața personală.

Programele corporate sunt create special pentru toate tipurile de angajați, indiferent de nivelul de business, sunt programe ce combină yoga cu meditație și cu antrenamentele funcționale.

Află mai multe
Solicită o ofertă

Hai să atingem obiectivele tale de bunăstare

împreună

Contactează-mă